Така колеги проблемът е следния , врътката за парното е на най студено , навънка като си искарам ръката си е хладно , но от духалките духа леко топъл въздух (това при загрял двигател) , така ли трябва да бъде или нещо не е в ред ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с въздуха влизащ в купето
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ewm Покажи съобщениеНа най-топло си духа топло колега , с климатика си духа студено , но сякаш може и повече имам чувството ,че някаде се смесва малко топъл въздух с студения
Сменял ли си филтъра на купето?
Ако не си намира се под дясната чистачка сваля се елементарно пластмасата покриваща филтъра.
Много от ГТВ-тата няма обаче дори кутията за филтъра липсва което е страноLast edited by _power_; d.m.y г., 16:22.
Comment
-
Aми загрява двигателя, коша е малък и ти го пускаш да вкарва въздух отвън, ама като се има впредвид от къде минава си се загрява от двигателя и ти влиза топъл въздух, като пуснеш климатика си е хладно, като усилиш на топло си е вече жега.
Говорил съм и с Дилян на неговото 2.0 е така също, на моето също е така и си влиза леко топъл въздух.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
BATVAS е прав-просто си влиза малко топъл въздух...,но не чак да е като да ти е вкл. парното....!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщениеBATVAS е прав-просто си влиза малко топъл въздух...,но не чак да е като да ти е вкл. парното....!Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
На мойта си влизаше топъл въздух долу във краката ...колата беше фаза 2 ,проверявал съм всички клапи работят и лятото вечер във жегите примерно съм пускал климатика долу във краката ,защото иначе жега и най вече на градско,а всъщност не духа ,просто си влиза леко топъл въздух от към двигателя.
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеAми загрява двигателя, коша е малък и ти го пускаш да вкарва въздух отвън, ама като се има впредвид от къде минава си се загрява от двигателя и ти влиза топъл въздух, като пуснеш климатика си е хладно, като усилиш на топло си е вече жега.
Говорил съм и с Дилян на неговото 2.0 е така също, на моето също е така и си влиза леко топъл въздух.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Да точно така е - просто коша е много тесен и си влиза освен въздух отвън и въздух от двигателния отсег , който е стоплен от двигателя. Влиза вуздух - не духа! - ама лятото е кофти за краката
И моята е фаза 2 . Не знам при фейслифта дали е така - Бобо може да каже.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Е аз ви казах.На краката не съм усещал,но от горе от духалките влиза леко топъл въздух-нормално е!Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
И при мен го има това с топлия въздух, споко. Влиза и през духалките и откъм краката понякога.
Особено ако колата е загряла в задръстване и след това тръгне да се движи - тогава се усеща най-много.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment